Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Over ons

Onze naam AltaNova

weerspiegelt twee belangrijke eigenschappen van onze kwekerijen. Alta is ‘Hoog’: wij streven naar de hoogste kwaliteit in processen, producten en relaties. ‘Hoog’ knipoogt ook naar de naam van de familie die het bedrijf runt: de gebroeders Hoogendoorn. Nova staat voor nieuw, ster, helder en vooruitstrevend. Samen leiden deze eigenschappen tot een nieuw begrip: wij AltaNoveren. Ofwel: innoveren op een hoger niveau. Voor u betekent dat meer kansen op uw afzetmarkten met een hoger onderscheidend vermogen en een sterkere positie.

AltaNova is de voortzetting

van ons bedrijf dat zich sinds 1982 specialiseert in het kweken van kamerplanten, in aanvang hoofdzakelijk groene soorten en sinds 1994 uitsluitend bloeiende kamerplanten. We hebben gekozen voor de parels in het gehele assortiment kamerplanten. Het zijn niet de makkelijkste soorten om te kweken. Maar ze hebben wel de kwaliteiten die de handel betere marktkansen bieden en de consumenten meer plezier geven. Handelsrelaties zijn altijd welkom in onze vestigingen in Moerkapelle en Zevenhuizen.

Belevingswaarde voor de consument en respect voor het milieu

staan bij ons hoog op de agenda. De klant moet veel en lang plezier van onze planten hebben – waardoor onze producten interessanter worden voor de handel – en het milieu wordt zoveel mogelijk ontzien. In Moerkapelle en Zevenhuizen werken we met een gesloten systeem om water te geven waardoor voedingstoffen op de kwekerij blijven en niet in de natuur terechtkomen. Dat geldt ook voor gewasbeschermingsmiddelen die we overigens zeer beperkt inzetten. AltaNova heeft het MPS-A- certificaat.

Een gezonde bedrijfscultuur draagt bij een aan een goed product.

Het arbeidsintensieve karakter van onze kweek en teelten vraagt om kundige en betrokken medewerkers – en die hebben we. Onze mensen werken zorgvuldig en met plezier en zijn trots op elke plant die op weg gaat naar de klant.

MPS – GAP / SQ

Als producent van planten hebben we steeds vaker te maken met de strenge eisen van de retailers. Alle producten die de keten in gaan moeten geregistreerd of gecertificeerd zijn. Transparantie is hierbij het sleutelwoord. Om hieraan te voldoen zijn we MPS – GAP en SQ gecertificeerd.
http://www.my-mps.com/index.php
http://www.my-mps.com/certificaten